Разгледайте

  

Хотелски комплекс „Язовир Палици“ се намира в красивия Еленски балкан, на 14 км източно от град Елена, на брега на язовир “Палици”. Това е едно от местата в страната ни, което със сигурност си заслужава да бъде видяно. Хармонията между дивото и съвременното е пълна. Чистият въздух, девствените гори и бистрите води са само част от нещата, които правят мястото така вълшебно. Благодарни сме на прекрасната природа за възможността да бъдем тук и споделяме насладата и удовлетворението от нея заедно с Вас.

Хотелски комплекс „Язовир Палици“ е съставен от 3-етажна къща, ресторант, барбекю, детски кът и язовир, в който е изградено садково рибно стопанство.

Като предимства отчитаме близостта до популярни туристически дестинации и големи градове като Велико Търново, Габрово, Стара Загора, Сливен, както и всепризнатата вълшебна природа на Еленския балкан. Регион с възможност за културен и кулинарен туризъм. Регион, задоволяващ и най-претенциозните си посетители.

Нека забравим за момент проблемите и се насладим на красотата на България. Хотелски комплекс „Язовир Палици“ очаква Вас и Вашите приятели.

Заповядайте!