РЕСТОРАНТ

   Прясно-приготвена риба от язовира /сом, амур, шаран, толстолоб/ е една от най-големите ни гордости и предпочитан избор на нашите гости. За определени сезонни, нови или промо предложения на шеф готвача, не се колебайте да попитате някой от нашите сервитьори. Ресторантът е на разположение не само за гостите в хотелската част, но и за външни посетители. Ако сте отседнали в някоя от къщите за гости в района, може да приготвим и доставим храната до Вас /с предварителна заявка на телефон +359 89 792 1757/.

ТОП 5 НАЙ-ПОРЪЧВАНИ ЯСТИЯ ЗА 2022 г. –

1) Рибени пръчици от сом в корнфелйкс

2) Пържен шаран

3) Пържен сом

4) Тарама хайвер „Язовир Палици“

5) Еленски бут /мезе/

Работно време: Всеки ден от 8:00ч. до 22:00ч.

Места: Зимен период – 50бр., Летен – 100бр.+

Резервации на места в ресторанта: +359 89 469 9067

Възможност за доставка на храна в района: +359 89 792 1757  


Ресторантът

Ресторант „Язовир Палици“ не е 5-звезден, нито има Мишлен звезда. Нямаме претенции да сме най-добри в готвенето или, че разполагаме с перфектната кухня.

Основната ни цел е да предлагаме вкусна и качествена храна на разумна цена. Приоритет са ни рибните продукти. Рибата, която предлагаме, както и нейните производни ястия, е единствено и само от нашия язовир – без оцветители, консерванти или разни „Е“-та. А за тези, които не обичат риба – разполагаме с разновидност от традиционни месни и безмесни специалитети … или накратко – няма да ви оставим гладни.

Моля, имайте предвид, че ресторантът е на разположение не само за гости на хотела, а и за външни посетители. Обслужва се от готвачи и сервитьори, правещи всичко по силите си, за да получите качествено обслужване. И типично по нашенски, е нужно да кажем, че внасянето на храни и напитки на територията му НЕ се позволява и НЕ се толерира. Нека уважаваме труда на обслужващия персонал. Благодарим!