НАЧАЛО

На обща площ от над 100 дка, комплекс „Язовир Палици“ се намира в красивия Еленски балкан, 14 км източно от град Елена, на брега на язовир “Палици”. Това е едно от местата в страната ни, което със сигурност си заслужава да бъде видяно. Хармонията между дивото и съвременното е пълна. Чистият въздух, девствените гори и бистрите води са само част от нещата, които правят мястото така вълшебно. Благодарни сме на прекрасната природа за възможността да бъдем тук и споделяме насладата и удовлетворението от нея заедно с Вас.

Комплекс „Язовир Палици“ е отворен целогодишно и се състои от малък хотел, ресторант с лятна градина, външен басейн с джакузи, детски кът и язовир/практикува се спортен риболов/, в който е изградено садково рибно стопанство.

Осигуряването на Вашата качествена почивка е основен приоритет за нас. Не се толерират шумни компании, нарушаващи спокойствието на останалите. И типично по нашенски, е нужно да кажем, че внасянето на храни и напитки в ресторанта НЕ се позволява. Нека уважаваме труда на хората, опитващи се да направят почивката Ви пълноценна.

Комплекс „Язовир Палици“ – едно по-различно място в Еленския балкан!